DJ i Nordjylland

PartyBooking har DJs med 20 års erfaring og Vi kan levere musik til din næste fest hvad enten det er bryllup, fødselsdag, firmafest, børnedisko eller noget helt andet - det er kun fantasien der sætter grænsen. Vi leverer DJ i Nordjylland til faste gennemskuelige priser uden fordyrende ekstraudgifter.

PartyBooking - Din DJ i Nordjylland

PartyBooking er et nystartet firma i det nordjyske. Vi er din DJ i Nordjylland og leverer musik til dit næste arrangement. PartyBooking er altid klar med et godt tilbud. Vi lægger vægt på at kunderne, får en fantastisk og god service. Dette indebærer at vi i altid er med til at sammensætte festens tema og ikke mindst har indflydelse på hvilken musik der spilles.  PartyBooking laver lyd og lys setup, der passer til din fest, så de ønsker du måtte have omkring din fest, kan blive opfyldt bedst muligt.

Vi har valgt at have gennemskuelige priser, således at alle priser kan findes her på hjemmesiden. Priserne er bygget op af et opstartsgebyr samt en timeløn. Fordelen for dig som kunde er, at opstartsgebyret dækker en række omkostninger, som vi dermed ikke pålægger dig som udgift efterfølgende. Dette gælder blandt andet transport. Derfor spiller PartyBooking i hele Nordjylland uden at prisen stiger - hvad enten du bor i Skagen eller Brovst.

 

Playlister med musik for enhver smag
Hos PartyBooking ånder og lever vi af musikken. Derfor bruger vi også megen tid på at lytte til musik - nyt som gammelt. For at hjælpe dig, har vi udarbejdet en række playlister med forskellige temaer, som du kan bruge som inspiration, når du skal lave en playliste til din fest. Oversigten med alle vores playlister kan du finde her

 

 

Udtalelser


30 ÅRS FØDSELSDAG

orange streg

”Tak for den fantastiske musik du fik spillet i lørdags.
Jeg har stadigt fuldstændig vanvittig ømme lægmuskler efter alt det dansen.
Har fået nogle tilbagemeldinger fra nogle af gæsterne som alle siger det var en super god dj jeg havde fået fat i til festen. Så ville lige sende rosen videre. For det er nemlig bare rigtigt godt. Så 1000 tak for at du var med til at gøre min aften helt fantastisk."

/Lena


BUTIKSÅBNING

orange streg

Vi brugte PartyBooking til vores åbning af Reusers & Little Reusers den 1.9.19 - og vi har på INGEN måde fortrudt dette valg.
Dialogen med Steffan var professionel og rigtig rigtig god - der var ikke på ét tidspunkt, hvor vi følte os overset.
Steffan var fuldt engageret fra start til slut.
På dagen kom Steffan i rigtig god tid, således at det hele kunne opstilles og afprøves inden start - dette gav os meget tryghed.
Han leverede 110% under åbningen og han formåede i dén grad, at være situationsfornemmende og spillede kun musik der passede til klientellet/målgruppen.
Vi vil til enhver tid bruge Steffan igen - og har allerede et par tiltag/events i ærmet

/Reusers & Little Reusers


BRYLLUP

orange streg

”Kan varmt anbefale denne kanon dygtige dj, han spillede til vores bryllup helt igennem fantastisk"

/Søren