Magiske Tider logo

Magiske Tider – Unikke plakater og invitationer

posted in: Nyheder, Uncategorized | 0

Plakater og invitationer fra Magiske Tider - Fordi tiden er magisk

Hvis du mangler plakater, invitationer eller noget helt tredje til din fest, så læs videre. Her kommer PartyBooking anbefaling.

Hos PartyBooking ved vi hvor vigtige en fest er - og hvor mange vigtige ting der er, når man skal holde en fest. PartyBooking kan være behjælpelig med både musik og bartender. Derfor har vi valgt at indgå i et samarbejde med Magiske Tider. Magiske Tider er en virksomhed, der laver design af forskellige produkter. Deriblandt invitationer til livets mange fester.

Magiske Tider har specialiseret sig i at lave grafisk designede plakater, som har fokus på de magiske tider som vi alle gerne vil gemme. En stor del af konceptet at der er mulighed for at personliggøre hver enkelt plakat med detaljer og tekst.

Vi arbejder dagligt på at gøre udvalget større og bedre samt gøre alt for at yde den allerbedste service overfor vores kunder. Derfor tager vi med kyshånd imod, hvis du skulle have specifikke ønsker til et bestemt design, farver eller noget helt tredje. Vi vil gøre hvad vi kan for at imødekomme dette.

plakater

Virksomheden startede med at designe plakater - primært til børn, men har efterfølgende udvidet deres sortiment således at der nu ligeledes kan købes invitationer til en lang række af livets fester. Har du brug for andre elementer til din fest, for at skabe en gennemgående rød tråd, kan dette sagtens imødekommes. På hjemmesiden kan ses alle produkter som findes lige her.

Produkterne kan købes både som print selv, hvor produktet modtages som PDF. Derudover er det også muligt at vælge at få produkterne trykt og leveret. Prisen afhænger selvfølgelig efter hvordan produktet skal leveres. Derfor er der mulighed for at vælge en billigere print selv løsning eller som tryk, hvor produktet koster lidt mere.

Produkter er designet i 6 forskellige farvekombinationer hvor der frit kan kombineres imellem farver og design. Hvis der skulle være specifikke ønsker, er der altid mulighed for at tilgodese dette.

Skulle du have brug for enten en invitation. plakat eller andet kan PartyBooking derfor anbefale at besøge deres hjemmeside, for at se om de kan tilbyde dig netop det du mangler.