event DJ - sort/hvid billede

Book en DJ til events

Hvis du har brug for en DJ til events, kan PartyBooking hjælpe med dette. Hvad enten det drejer sig om musik til en butiksåbning eller speaker til en sportsarrangement kan vi være behjælpelig med at finde den perfekte løsning, således at eventet bliver som ønsket. En DJ kan være med til at stemningen bliver en tand mere festlig og DJen kan være med til at understøtte dette. Hvilken stil og stemning der ønskes ved feks en butiksåbning aftales selvfølgelig i samarbejde med butikken på forhånd.

Da der er stor forskel på events og hvilke behov der kan være, har PartyBooking ingen faste priser på denne former for arrangementer. Derfor send en mail eller udfyld kontaktformularen, som du finder her. Så hører du fra os indenfor 24 timer.

Musik til events

Hvilken form for musik der skal spilles til et events er meget individuelt. Det er den type af arrangement i vores sortiment, hvor der bruges mest tid på at tilpasse udvalget af musik mest muligt. Derfor vil vi i samarbejde med arrangøren bruge tid på at finde ud af hvilken stemning der skal være til det enkelte event og understrege denne stemning med musikken.

DJ til event

Sportsevent

Eksempel på hvordan et sportevent kan se ud. Eventet bliver tilpasset jeres ønsker og behov og længden tilpasset jeres ønsker

 Efter aftale ankommer DJen inden arrangementet
Ankomst efter foregående aftale hvorefter DJen sætter udstyret op og er klar til at spille på det aftalte tidspunkt.

 15.00 – 18.00
DJen er klar fra publikum ankommer og er med til at skabe den gode stemning. Spillere og sponsorer præsenteres. Under event speakes der som i ønsker det. 

DJ til butiksevent

Butiksevent

Eksempel på hvordan et butiksevent kan se ud. Eventet bliver tilpasset jeres ønsker og behov.

 Ankomst efter aftale med jer
DJen ankommer og sætter udstyret op og er klar til at spille på det aftalte tidspunkt.

 14.00 – 17.00
DJen spiller den ønskede musik, der er i tråd med virksomheden samt den ønskede stemning.