PartyBooking - ekspert indenfor musik til fest og events

Mangler du musik til din fest? Hos PartyBooking lever vi af at levere musik til fester. Herunder ses en lang række af forskellige type fester vores erfarne DJs kan spille til. Hvis du har en fest eller et event som ikke er på listen, så fortvivl ej. Vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Send os en besked via vores formular - så kontakter vi dig indenfor 24 timer. Formularen kan findes her

Skal vi spille musik til din fest?

Vi modtager for tiden rigtigt mange forespørgsler og bookinger til arrangementer for resten af 2020 og endda også enkelte arrangementer i 2021. Dette er vi naturligvis usandsynglig glade for. Dette betyder dog også, at vi i nogle perioder er ved at være booket godt ind. Da vi kun har den kapacitet som vi har, vil der allerede nu være datoer i 2020, hvor vi desværre ikke kan flere bookinger ind. Det drejer sig naturlig primært om lørdage og især lørdage i perioden hvor der er højsæson for bryllupper. Derfor gælder det om at være hurtigt til at booke, hvis du ønsker at PartyBooking skal spille til din næste fest. Datoer bliver booket efter princippet først til mølle, så derfor book hellere i dag end i morgen.

Har du forslag til nye festtyper?

Skal du bruge musik til en fest, som vi ikke har som festtype. Du er altid meget velkommen til at skrive til os selvom vi ikke har beskrevet den type fest du ønsker her på hjemmesiden. Vi er altid parate til at udvide vores sortiment og tager med kyshånd imod gode ideer.